Dünyagöz

Help desk

	 	 

Grupi Dünyagöz u themelua në vitin 1996 dhe ofron qindra metoda të ndryshme të mjekimit në të gjitha degët e oftalmologjisë duke përdorur teknologjinë më të fundit. Dünyagöz ofron zgjidhje për problemet e shëndetit që prekin syrin dhe zonën rreth syrit dhe sot është i pranishëm në 25 vende në Turqi dhe Evropë dhe ka arritur një kapacitet prej 8,000 trajtimesh në poliklinikë dhe 1,000 ndërhyrje kirurgjikale në vit. Grupi i Spitaleve Dünyagöz tashmë ka zyret e veta edhe në Prishtinë, në adresën:

Rr. Muharrem Fejza c15/13 Nr.2 (Rruga B)

TITULLI I VENDIT TË PUNËS: HELP DESK (1 pozitë)

Kushtet e konkursit:

Kandidatja duhet të ketë:

  •  Të përfunduar shkollën e Mesme
  •  E preferuar: Shkollimi i lartë
  •  Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese dhe në shkrim

Dokumentet e kërkuara:

  •  Diploma e Shkollës së Mesme
  •  Diploma e shkollimit të lartë (nëse ka të përfunduar ndonjë drejtim)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  •  Mirëpretë pacientët dhe vizitorët me një qasje pozitive dhe të ngrohtë  Përgjigjet për të gjitha pyetjet e pacientëve
  •  Mirmbanë llogaritë e pacientëve, regjistrimin dhe përditësimin e informacionit personal dhe financiar
  •  Përgatitë shënime mjekësore

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 31.07.2019

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke e dërguar CV në këtë e-mail: info@dunyagoz-ks.com

TAGS:  DunyagozPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2334
Kategoria Mikpritje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC