1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ELKA INTERNACIONAL SH.P.K

Tel&Fax:+381601292

NRF     600040331

Zona Industriale Prishtine

“ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

PRISHTINE

Konkurs për pozitën: SHITËS AMBULANTIV  REZERVË   5 POZITA                                     

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pērgjegjës për shitjen e mallit te programit per té cilin punon në baze të planit të caktuar nga menaxheri
 • Mban evidencë financiare ditore për vlerën e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur në terren;
 • Bên përgatitjet para daljes ne teren, vendos qëllime per seciln vizité dhe përcakton prioritetet gjatë vizitave
 • I përmbahet planit ditor të vizitave (route planit të cilin e merr nga mbikëqyrësi). raportimin ne baza ditore.
 • Sẽ bashku me mbikëqyrësin menaxhojnë materialin reklamues (raftet, postera, etj.) kujdeset për mirembajtjen e tyre dhe shpërndarjen sipas prioriteteve
 • Eksperienca jo e domosdoshme
 • Te jete i gatshem dhe do te trajnohet per te gjitha pikat e lartecekura
 • Orari 8-16 nga e hena ne te premte

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme,
 • Te kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Tē jenë të pajisur me patenté shofer të kategoris B;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të shkëlgyera të menaxhimit të kohës.
 • Te jete banues ne Prishtine ose rrethinat.

• Inkurajohen të gjitha kandidatët e interesuar të cilēt i plotësojnë kushtet e cekura mẽ lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail në: hr@elkaks.com .,aplikoni: Shitës Ambulantiv - Rezervë.

Kandidatët të cilēt i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet