1
PREMIUM

Asistente e Shitjes

Ruaj
Esprit
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Esprit është një kompani globale dhe një markë inovative e modës që shkon përtej produktit – kështu që ne mund të jemi më afër pasionit tonë.

Pavarësisht nëse je një praktikant me një ëndërr, një profesionist i sprovuar që e di se çfarë dëshiron ose po kërkon të udhëheqë rrugën përpara në një pozicion menaxhimi,

Esprit ofron një mjedis fuqizues që mbështet rritjen personale dhe zhvillimin profesional - ndërsa punoni për një markë për të cilën jeni të apasionuar!

Për brendin tonë ESPRIT, ne jemi në kërkim të Asistente të Shitjeve për dyqanin më të ri në Prishtinë.

Vendi i punës: Albi Mall, Prishtinë

ASISTENTE TË SHITJES

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Udhëzon klientët dhe jap sugjerime dhe informata rreth produkteve;
 • Shitja e produkteve dhe prezantimi i ofertave;
 • Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
 • Sigurohet që çmimet dhe alarmat e produkteve të jetë të vendosura në produkte. etj Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:
 • Diplomë të shkollës së mesme;
 • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme është përparsi;
 • Të jetë energjik, të ketë vetë iniciativë dhëe kreativitet;
 • Aftësi te shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil-
 • Të kete njohuri bazike te gjuhës angleze. etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV dhe dokumente mbështetëse në afri_fashion@yahoo.com deri me datën 29.02.2024

Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet