1
PREMIUM

Depoist (2), Agjent i Shitjes

Ruaj
Jonatan Agro
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës

Pozita:   Depoist / Agjent i shitjes     

Vendi i punës:   2 vende të lira në Prizren

Pozita:  Agjent i shitjes     

Vendi i punës:   1 vend i lirë në Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

 • Merret me shitjen e produkteve në të gjithë Kosovën
 • Dërgimi i porosive nga depo në dyqan
 • Mirëmbajtje e depos dhe stokut në depo
 • Planifikim i porosive
 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në sektorët e përafërt
 • E domosdoshme është pajisja me patentë shoferi kat. B
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
 • Njohuri e gjuhëve të huaja është përparësi

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, të dërgojnë CV-të e tyre në:

info@jonatan-ks.com

+383 44 635 305

 

 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet