1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Korabi Puratos është kompania më e madhe në vend  që merrët me shitjen e lëndes së parë për pasticeri,gelateri dhe për prodhimet e furrave të bukës.

Për shkak të rritjes se përgjithshme si kompani jo vetëm në shitje por edhe në prodhim, ofrojmë vende të lira pune si:

Menaxher/e i/e prodhimit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhimi I tërë procesit të prodhimit;
 • Planifikimi afatshkurtër dhe afatgjatë I procesit të prodhimit;
 • Alokimi I resurseve dhe materialeve të nevojshmë për kryerjen e punëve;
 • Koordinimi I ekipeve I cili siguron cilësi kulminante dhe arritje të afateve kohore;
 • Sigurimi I kualiteit të lartë gjatë procesit të prodhimit;
 • Raportimi I vazhdueshëm tek menaxhmenti I lartë;
 • Përgjegjësi të tjera sipas nevojave dhe kërkesave.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Së paku 2 vite përvojë pune të drejtëpërdrejtë në procese te prodhimit në fabrikë
 • Preferohet të ketë te përfunduar nivelin Bachelor në drejtime ekonomike apo të posedojë
 • certifikime relevante;
 • Aftësi të mira në lidership dhe komunikim;
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxheriale;
 • Njohës I gjuhes angleze;
 • Njohuri te pakos së Microsoft Office.

Të interesuarit le të dergojnë  CV me të dhënat tyre ne emailin info@korabi-ks.com ndërsa për informata të tjera mund të kontaktojnë permes numrit të telefonit   049468444.

Kategoria Menaxhment
Skadon 23/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet