Albi Commerce

Merchandiser (5)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Commerce, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Commerce kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si

Merchandiser  (5 vende pune)

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Është përgjegjës për promovimin e mallit tregtar të konsumit të përgjithshëm dhe mbajtjen e evidencës së saktë si dhe bën renditjen e mallit në vendet ekspozuese nëpër pikat e shitjes
 • Të përmbahet dhe respektoj rregullat e Merchandising të kompanisë
 • Rregullon dhe mirëmbanë pjesën vizuale të produkteve te Albit në dyqan, duke u kujdesur për dukjen e produkteve në mënyrën më të mirë
 • Ekspozimi i produktit te duhur në kohën e duhur
 • Kujdeset që të gjitha produktet te jene me afat
 • Detyra tjera në bazë të kërkesës së eprorit

KUALIFIKIMET:

 • Shkollimi ne lëmi relevante i preferueshëm,
 • Pervojë paraprake te ngjajshme,
 • Patente shoferi,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Të jetë energjik, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

TAGS:  Albi CommercePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1735
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC