1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Administratore / Ekonomiste

Përshkrimi i Përgjithshëm: Kompania EBK është një kompani ndërtimi dhe projektimi me seli ne Prizren. Ne jemi në kërkim të një profesioniste të kualifikuar për të mbajtur rolin e Administratores / Ekonomistes. Kërkesat kryesore përfshijnë aftësi të shquara organizative, njohuri të thella të procedurave administrative dhe një kuptim të mirë të financave korporatative.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i përditshëm i punës administrative dhe organizative.
 • Mbajtja e rregjistrave financiare dhe përgatitja e raporteve mujore dhe vjetore.
 • Përpunimi i transaksioneve financiare dhe monitorimi i fluksit të parave.
 • Bashkëpunimi me departamentet e tjera për sigurimin e informacionit të nevojshëm për raportim.
 • Sigurimi i përmbushjes së kohës dhe saktësisë së detyrave administrative dhe financiare.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diploma në Ekonomi, Administratë Biznesi, apo fushë të ngjashme.
 • Përvojë pune e mëparshme në rolin e administratores/ekonomistes.
 • Aftësi të shkëlqyera të përdorimit të mjeteve kompjuterike, përfshirë programe të specializuara financiare.
 • Aftësi të shquara komunikimi dhe bashkëpunimi në një ambient të ekipit.

Përfitimet dhe Kushtet e Punësimit:

 • Pagesa konkurruese bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikantit.
 • Kushte të mira të punës dhe mjedis i stimulueshëm.
 • Program fleksibiliteti për një ekuilibër të mirë midis jetës profesionale dhe personale.

Procedura e Aplikimit: Aplikantët duhet të dërgojnë CV-në në ebkosova@gmail.com.

Ju ftojmë të gjithë ata që përputhen me kriteret e përcaktuara të aplikojnë. Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj për të bashkëpunuar me EBK.


Titulli: Konkurs për Pozitën - Ndihmës Arkitekte

Përshkrimi i Përgjithshëm: EBK-kompani ndërtimi dhe projektimi me seli ne Prizren është në kërkim të një ndihmës arkitekte të talentuar dhe kreativë për të bashkëpunuar në projekte të ndryshme arkitektonike. Ky pozicion ofron një mundësi të shkëlqyeshme për zhvillim profesional dhe krijimtari në një ambient të punës stimulues.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunimi me arkitektët kryesorë dhe ekipet tjera për zhvillimin e projekteve arkitektonike.
 • Përgatitja e vizatimeve arkitektonike dhe modeleve 3D në bashkëpunim me ekipin.
 • Mbikëqyrja e punimeve ndërtimore dhe sigurimi i përputhjes me projektin origjinal.
 • Përgatitja e raporteve dhe dokumentacionit për projekte specifike.
 • Monitorimi i trendeve të fundit në arkitekturë dhe integrimi i tyre në projektet aktuale.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diploma në Arkitekturë apo fushë të ngjashme.
 • Përvojë pune e mëparshme në rolin e ndihmës arkitekte do të ishte avantazh.
 • Aftësi të shquara të përdorimit të programeve kompjuterike arkitektonike, si AutoCAD, Revit, dhe SketchUp.
 • Kreativitet dhe aftësi për të sjellë ide origjinale në projektet arkitektonike.
 • Njohuri të mira të materialetve dhe teknologjive ndërtimore moderne.

Përfitimet dhe Kushtet e Punësimit:

 • Pagesa konkurruese bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikantit.
 • Kushte të mira të punës dhe mundësi për zhvillim të karrierës.
 • Ambient i punës me teknologji të avancuar dhe burime të nevojshme për kreativitet.
 • Mundësi për pjesëmarrje në projekte të shumta dhe diversitet të klientëve.

Procedura e Aplikimit: Aplikantët duhet të dërgojnë CV-në, portfolio të punës (nëse ka)  në adresën ebkosova@gmail.com. Subjekti i email-it duhet të jetë "Aplikim për Ndihmës Arkitekte - [Emri dhe Mbiemri i Aplikantit]".

Ju ftojmë të gjithë ata që përputhen me kriteret e përcaktuara të aplikojnë. Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë. Faleminderit për interesimin tuaj për të bashkëpunuar me EBK.

 

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 29/02/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet