1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

X4
Mirëmbajtëse

Kualifikimet:

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" ose në +383 48 62 00 77

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 21/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet