Gjimnazi Cambridge

Mësimdhënës/e për lëndën e Gjuhës Angleze (2)

	 	 

K O N K U R S

IPA GJIMNAZI CAMBRIDGE - PEJË, i licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë me numër licence 4452/02-1, bazuar në Ligjin Nr.04/L-032 për Arsimin Parauniversitar dhe Statutin e Shkollës, shpallë konkurs për plotësimin e vendit të lirë të punës, si vijon:

 • Mësimdhënës për lëndën e Gjuhës Angleze………….. (2)

KUALIFIKIMET E NEVOJSHME

 • Fakulteti përkatës
 • Trajnime dhe certifikime sipas standardeve
 • Njohuri adekuate kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës
 • Aftësi për të punuar nën presion

MËNYRA E APLIKIMIT

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë dokumentet përmes e-mailit ose kopjet fizike në shkollë, si vijon:

 • CV-në
 • Diplomën universitare
 • Trajnime dhe certifikime
 • Dokument identifikimi
 • Dokumente tjera përcjellëse

SHËNIM:

Kohëzgjatja e kontratës është një vjeçare, me mundësi vazhdimi. Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri me datë 01.08.2019

info@gjimnazicambridge.com
www.gjimnazicambridge.com
+383 44 138 366| +383 49 554 500
Rr. “ Muharrem Mitrovica”, pn, 30000 Pejë

TAGS: Gjimnazi Cambridge, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2140
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC