Renelual Tahiri Petrol

Kuzhinier/e, Kamarier

	 	 

Pompa e derivateve Renelual Tahiri shpallë konkurs për pozitën:

  1. Kuzhinier/e
  2. Kamarier

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Kuzhinier:

  • Të ketë njohuri për përgaditjen e ushqimeve të ndryshme.
  • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
  • Komunikon me pjesën tjetër të stafit për kërkesat e klientëve

Detyrat dhe përgjegjësit për pozitën Kamarier:

  • Të jetë I sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve
  • Aftësi të mira komunikuese me klientët
  • Të ketë përvojë pune si kamarier
  • Të jetë fleksibil dhe I shoqërueshëm

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpermendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit  044-374-330 nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

TAGS: Renelual TahiriPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1581
Kategoria Hoteleri
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC