1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE - Titulli: UX/UI Dizajner (2), / Front-End (1), / Marketing (1)

Institution “ATD”, në Prishtinë, shpall konkurs për pozitat: 

 • Një (1) UX UI Dizajner  
 • Një (1)  UX/UI Dizajner – Praktikë  me pages; 
 • Një (1)  Front End  – Praktikë  me pages; 
 • Një (1)  Marketing/Administrat –  Praktikë  me pages;  

Kushtet për aplikim: 

 • Të jenë shtetas të Republikës së Kosovës; 
 • Të ketë përvojë relevante në pozitat e cekura
 • Kandidatët duhet të kenë njohuri hartimin e planeve dhe planifimin vjetor.

Dokumentacioni i kërkuar për poziten e lartpërmendura ne UX UI Design:

 • Diploma në Design, apo portfolio me punime ne UX UI ose të ngjashme.
 • Përvojë 2-3 vjecare (min.) në fushën e kërkuar/pozicionin e kerkuar. 
 • Kandidatët duhet të kenë njohuri shumë të mira në FIGMA dhe programet tjera per UX UI.
 • Kandidatët duhet të kenë portfolio. (e domosdoshme);

Dokumentacioni i kërkuar për poziten e lartpërmendura ne Front-End:

 • Diploma në Shkenca Kompjuterike, ose të ngjashme.
 • Përvojë 1 vjecare (min.) në fushën e kërkuar/pozicionin e kerkuar. 
 • Kandidatët duhet të kenë njohuri shumë të mira në front-end (Html/CSS) Vue, Angular and Javascript,

Dokumentacioni i kërkuar për poziten e lartpërmendura ne Marketing/Administrat:

 • Diploma në Marketing, Menaxhim Biznesi, Komunikim ne Biznes, ose të ngjashme.
 • Përvojë 1 vjecare (min.) në fushën e kërkuar/pozicionin e kerkuar. 
 1. Afati i aplikimit:

Aplikimi do të jetë i hapur deri më 15 Shkurt 2024. 

MЁNYRA E APLIKIMIT 

Konkursi është i hapur dhe aplikimi mund të bëhet online duke dërguar dokumentacionin tuaj në adresën elektronike: dgi.prishtina@gmail.com 

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kushtet e parapara sipas konkursit do të ftohen në intervistë! 

Për më shumë informacione, na kontaktoni në numrin kontaktues ose email:  + 383 (0) 49 399 602.

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 15/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet