1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Reforma - Audi KOSOVA, kompania e autorizuar per shitjen e veturave AUDI si dhe per servisimin e veturave Audi, Volkswagen, Skoda dhe Seat shpall konkurs per pozitat:

 • Shofer
 • Zyrtar Pranimi ne Auto Servis
 • Shites Veturave ne Auto Sallon

Zyrtar Pranimi ne Auto Servis

Detyrat dhe kërkesat

 • Pranimi i klienteve ne Auto Servis ,
 • Informimi i klientit rreth prishjeve te vetures ,
 • Dorzimi i vetures deri tek klienti .
 • Njohja e gjuhes Angleze dhe Pervoja e punes ne sektorin automobilistik e obligueshme

Shites Veturave ne Auto Sallon -

 • Informim i klienteve rreth stokut ,
 • procedurat rreth dokumentaciont te veturave deri ne perfundim shitjen e vetures .
 • Njohja e gjuhes Angleze
 • Pervoja e punes ne sektorin autombilistik e obligueshem.

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: jobs@reforma-pr.com në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet