1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë.

Përveç atraksioneve, brenda HyperActive ka edhe vende ku shërbehen pije dhe ushqim (Sports Bar, Café, Këndi i fëmijëve, Candy shop) dhe për këtë arsye po kërkojmë pozitat si më poshtë:

 • Recepsiont/e  e Atraksioneve
 • Master i Atraksioneve

Recepsiont/e  e Atraksioneve

Çka ofrojmë ne:

 • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
 • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
 • Pagë konkuruese dhe sigurim shëndetësor
 • Shujtë ditore

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Sherben klientet sipas kerkesave te tyre.
 • Krijon komunikim te mire me klientet,eshte i/e gatshem/e qe te siguroj sherbim te shkelqyer per klientet.
 • Ka rol perkrahes per ekipin ne nderrim.
 • Sigurohet qe te gjitha rezervimet dhe anulimet jane perpunuar ne menyre efikase.
 • Mban zonen e recepsionit dhe te gjitha zonat e perbashketa ne menyre te paster dhe te rregullt gjate gjithe kohes.
 • Sigurohet per marrjen e informative te duhura per klientet si dhe ruajtjen e konfidencialitetit te tyre.
 • Qendron mire I/ e informuar lidhur me perditesimet e rregullave te qendres ne menyre te vazhdueshme.

Master i Atraksioneve

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbikëqyr operacionet e përditshme të atraksioneve, do t'u shpjegoni klientëve rregullat e lojës,
 • Ndihmon në planifikimin dhe ekzekutimin e ngjarjeve të veçanta,
 • Promovon në mënyrë aktive lojërat dhe shërbimet tona.

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

 • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
 • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
 • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko këtu"

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet