1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në  HOTEL GORENJE

KUZHINIER/E  – 2  POZITA

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatisë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
 • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
 • Detyra të tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale:

 • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hoteleri;
 • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

KONKURS PUNE –  GORENJE - DEPO LIPJAN

 1. MENAXHER I SERVISIT – 1 POZITË

  Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Mbikëqyrë dhe udhëzojë punëtorët në lidhje me klientët dhe produktet që duhet servisuar;
 • Mbikëkqyr punën e servisimit në përputhje me udhëzimin e menaxherit të servisit;
 • Të asistojë në zgjidhjen e problemit eventual që ka klienti me produktin;
 • Krijon raporte periodike në lidhje me punën në servis dhe të merr përgejgjësi për çdo gabim eventual që ndodh;

Kualifikimet profesionale:

 • Përvojë pune të dëshmuar në servisim dhe menaxhim;
 • Të posedojë patent shofer (Kategoria B);

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 19.01.2024 deri më 15.02.2024
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 15/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet