1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun Kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator. Shpallim konkurs për:

UDHËHEQËS-E I/E BURIMEVE NJERËZORE

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ngritja e kapacitetit të punëtorëve
 • Rekrutimi,krijimi dhe mirëmbajtja e databazës së punëtorëve
 • Optimizimi i fuqisë punëtore
 • Bënë përpilimin e rekomandimeve dhe dokumenteve përcjellëse;
 • Bashkëpunon ngushtë me departamentet e tjera të kompanisë për çështjet e menaxhimit të stafit me qëllim ruajtjen dhe krijimin e një mjedisi pune dinamik dhe zhvillues;
 • Bënë përmbledhjen e të dhënave për përpilimin e raporteve vjetore;
 • Menaxhon vlerësimin e performances, ankesat, parregullsitë dhe nevojat e personelit;

Kushtet e përgjithshme:

 • Përvojë pune së paku një (1) vjet në pozitë të ngjashme;
 • Shkollimi i lartë professional;
 • Të ketë njohuri të avansuar kompjuterike si dhe i/e gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet, etj.);
 • Njohuria e gjuhës Angleze e domosdoshme, dhe gjuhëve tjera është përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe bashkëpunimi;
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:

hr@migros-group.com .

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Kategoria Menaxhment
Skadon 17/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet