1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: SERVISER PËR PAJISJE ELEKTRONIKE

Kompania jonë, një lider në fushën e pajisjeve elektronike, është në kërkim të një Serviseri për Pajisje Elektronike për të shtuar ekipin tonë të përkushtuar. Ky është një mundësi e shkëlqyer për të punuar në një mjedis dinamik dhe për të zhvilluar shkathtësitë tuaja në fushën e teknologjisë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Suport në sektorin e pajisjeve elektronike/digjitale:
 • Ofron suport të specializuar në rregullimin dhe përmirësimin e pajisjeve elektronike sipas udhëzimeve teknike.
 • Identifikon dhe zgjidh problemet teknike në bashkëpunim me ekipin.
 • Servisim dhe mirëmbajtje e pajisjeve elektronike/digjitale:
 • Kryen servisimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve elektronike me standarde të larta cilësore.
 • Siguroni që pajisjet të funksionojnë në mënyrë optimale dhe me performancë të lartë.
 • Suport te klientët në teren:
 • Komunikoni me klientët në teren dhe ofron ndihmë të specializuar për përdorimin dhe menaxhimin e pajisjeve elektronike.
 • Siguroni një shërbim të shkëlqyer dhe zgjidhni çdo problem që mund të paraqitet.
 • Përgatitje e raporteve dhe raportim për punët e kryera:
 • Përgaditja e raporte periodike për punët e kryera dhe përmirësimet e bëra në pajisjet elektronike.
 • Raportimi në përputhje me kërkesat e udhëheqësit për ndihmë në planifikimin strategjik.
 • Detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi:
 • Kryeni detyra të ndryshme dhe projekte sipas nevojave dhe udhëzimeve të udhëheqësit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi me ekip.
 • Leje vozitje/patentë shofer.
 • Menaxhimi efikas i kohës dhe organizimi i detyrave.
 • Aftësi analize dhe zgjidhje të problemeve teknike.
 • Njohje të gjuhës angleze (përparësi).

Nëse jeni një individ i motivuar, me përvojë në fushën e pajisjeve elektronike, dhe dëshironi të bëheni pjesë e një ekipi të suksesshëm, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe letër motivimi përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në hr@panamic-ict.com me subjektin "Aplikim për ” SERVISER PËR PAJISJE ELEKTRONIKE”.

Faleminderit për interesimin tuaj!

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet