1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Rent a Car MARA shpallë konkurs për:

 • 2x Agjent/e të zyres
 • 2x Pranues të veturave

Detyrat:

 • Marrja me kërkesat e klientëve rreth rezervimeve dhe cmimeve të veturave.
 • Shpjegimi rreth disponueshmërisë së veturave së bashku dhe kostos së rentes.
 • Plotësimi I dokumenteve të nevojshme dhe pranimi I pagesës së klientit.
 • Kontrollimi I rezervimeve në baza ditore dhe përgaditja e veturave për ato rezervime.

Kushtet për aplikim:

 • Përvojë pune së paku 1 vitë me klientë (e preferueshme)
 • Njohja e gjuhës Angleze (e preferueshme)
 • Aftësi për punë ekipore dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të jeni të gatshem të punoni me orar fleksibil.
 • Patent shoferi (B) (për pranues të veturave e domosdoshme).
Më shumë rreth kompanisë:http://www.rentmara.com/

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/02/24 (Ka skaduar!)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet