1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdimi    

DETYRAT DHE PËRGJEGJESITË

  • PRANIMI I POROSIVE DHE SHËRBIMI I KLIENTËVE ME NJË QASJE MIQËSORE DHE PROFESIONALE
  • SIGURIM I NJË ATMOSFERE TË KËNDSHME DHE TË REHATSHME PËR KLIENTËT
  • KUJDESET PËR PËRGADITJEN E TAVOLINAVE.
  • NDIMON NË MBLEDHJEN E POROSIVE DHE SHËRBIMIN E USHQIMIT DHE PIJEVE

KUALIFIIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I MESËM NË GASTRONOMI,
  • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE DHE GJERMANE ËSHTË PËRPARËSI,
  • KOMUNIKIM I SHKËLQYESHËM DHE AFTËSI NJERËZORE
  • PËRPARËSI ME PËRVOJË PUNE NË GASTRONOMI

APLIKIMI DUHET TË BEHET ONLINE PËRMES BUTONIT "APLIKO KËTU" OSE DUKE DËRGUAR CV-NË TUAJ PERMES E-MAIL TEK: hr@lulzim.at

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 16/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet