Fivestar

Pastrues/e (6)

	 	 

KONKURS PËR PUNË

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Pastrues/e (6)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Pastron të gjitha hapësirat, mirëmban pajisjet dhe sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
  • Kontrollon rregullisht të gjitha hapësirat duke përdorur vetë iniciativë për të caktuar prioritetet për punët më urgjente
  • Sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
  • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit dhe klientëve
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

  • Të ketë shkathtësi të mira fizike
  • Të ketë njohuri të punës
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik
  • Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime : Paradite 07:00 – 15:00 ose Pasdite 15:00 – 23:00
  • Të jetë në gjendje të punojë jashtë orarit të punës.

Çka ofrojmë?

Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.

Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@fivestarfitness.eu ose të na kontaktoni përmes telefonit në numrin: +383 45 103 200

TAGS: Fivestar FitnessPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2986
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC