NewCo Ferronikeli Complex

Teknik i Xehetarisë

	 	 

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Teknik i Xehetarisë

Departamenti: Miniera

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Përmbledhja e Pozicionit : Përcjelljen e opermit të makinave minerare –marrjen e mostrave , homoxhenizimin e xehes, vezhgimin e procesit të shfrytëzimit .

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përcejll shfrytëzimin e Xehes
 • Përcjell mostrimin e xehes
 • Përcjell gjendjen e rrugëve në minier
 • Kujdeset për deponim të sterilit dhe xehes
 • Përcjell krijimin e etashave në minier
 • Përcjell largimin e ujrave nga miniera

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme Teknik I Xehetarisë
 • Minimumi 1 vit eksperiencë pune në pozicione të ngjashme
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup
 • Njohuri të gjuhës Angleze (e dëshirueshme)
 • Njohuri të mira të programit Word dhe Excel

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 26.07.2019, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Teknik I Xehetarisë”

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1822
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC