1
PREMIUM

Menaxher/e i/e Shitjes (Bullgari)

Ruaj
Stone Market
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për:
1. MENAXHER I SHITJES (BULLGARI)

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor për menaxhim dhe shitje eksport në gjuhën Turke dhe Bullgare I gatshëm të udhëtoj jashtë vendit .

Përgjegjësit MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT (BULLGARI)

 • Shitja dhe eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Menaxhimi i klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 • Vizitimi I klientëve jashtë Kosovës.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 25-40 vjeç
 • Të flas gjuhen Bullgare rrjedhshëm.
 • Njohja e gjuhës Turke e obliguar.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë vendit.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Patentë të vozitjes - kategoria B

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë përmes butonit 'Apliko Këtu' ose duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në në emailin accounting@stonemarket-llc.com. Për ndonjë problem teknik telefononi në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 08:00 deri ne orën 17:00.

Kategoria Menaxhment
Skadon 14/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet