1
PREMIUM

Agjent/e i/e Shitjes

Ruaj
AON SH.P.K.
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

• AGJENT I SHITJES (1 vend pune)

PËRMBLEDHJA E POZICIONIT: Mbikqyr marrëdhëniet e kompanisë me klientët e saj të rinjë apo ekzistues.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSIT E POZITES:

  • Prezantimi i kompanis dhe paraqitje profesionale para klientit,
  • Vizita të rregullta në teren dhe prezantimin e produkteve tek klientët e rinj,
  • Përgaditjen e ofertave sipas kërkesës së klientit dhe përgjigjëjen në kohë të duhur.

KUALIFIKIMET:

  • Diplomë Universitare (Administrim Biznesi, Marketingu) do të ketë përparsi,
  • Minimalisht Diplomë e shkollës së mesme,
  • Të ketë përvoje pune në teren, minimumi 2 vite,
  • Njohje e mirë në programet komjuterike Word, Exel,
  • Patent shoferi (obligative).

NE OFROJMË

  • Pagë konkuruese,
  • Target dhe Bonuse

Mënyra e aplikimit: 

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu' ose E-mail: r.fazliu@aon.al

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet