1
PREMIUM PLUS

Depoist (3), Shofer (2), Shitës Online (2), Arkatar/e

Ruaj
Velas & Tina
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Velas & Tina hapë konkurs për pozitat:
  • Depoist 3 (Për gjetjen e mallit, Palimin e mallit)
  • Shofer 2 (Për rajonin Prishtinë dhe Podujevë)
  • Shites në Kompjuter 2
  • Arkatar/e
Përparësi kanë aplikantët me përvojë pune.

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të në emailin 1rigonb@gmail.com

Numri kontaktues: 045 800 807

 

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet