1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR VAJRA DHE AUTO-KOZMETIK
 • PËRCJELL INVENTARIZIMIN E MALLIT TË VAJRAVE DHE AUTO-KOZMMETIKËS
 • BËNË PALNIFIKIMIN DHE ORGANIZIMIN E FURNIZIMIT DITOR, JAVOR DHE MUJOR TË VAJRAVE DHE AUTO-KOZMETIKËS
 • MERRET ME ANALIZIMIN DHE KRAHASIMIN E SHITJEVE TË VAJRAVE DHE AUTO-KOZMETIKES
 • MBIKQYR TRAJTIMIN E SHERBIMIT NDËRLIDHËS
 • MERRET ME KONTRAKTIMIN E FURNITORËVE EKZISTUES

KUALIFIKIMETDHEKRITERET  ENEVOJSHME

 • FAKULTETI EKONOMIK PËRPARSI ME MASTER             
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E EGJUHËS ANGLEZE DOMOZDOSHME
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 2 VITE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: HR@euroshell-ks.com

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet