1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

Konkurs për pozitën: Punetor ne depo (ngarkim-shkarkim)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëj ngarkimin/shkarkimin e mallrave

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune;
 • Aftësi të komunikimit verbal;
 • Të jetë i gatshme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë;
 • Të jete i aftë të punojë në grup dhe punë individuale.

 

 • Orari 8-16 nga e hena ne te premte (40ore ne jave perfshi pauzen)
 • Kontrata e punes sipas ligjeve ne fuqi
 • Kushte shume te mira pune
 • Shujta ditore

Shofer shperndares porosish/M-Prishtine 2 pozita

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Shperndarja e porosive ditore neper klient

Kerkesa per kandidatet:

 • Aftesi te mira komunikuese.
 • Te kete kryer me se paku shkollen e mesme.
 • Patent shofer kategoria B
 • Paga e kenaqshme.
 • Orari nga e hena-premte orari 8-16
 • Kontrat e rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi

Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e-mail: hr@elkaks.com 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 13/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet