EvroTarget

Call Agent me njohuri të gjuhës Gjermane

	 	 

 Call Agent me njohuri të gjuhës Gjermane

Kualifikimet:

 • Të njoh mirë gjuhën Gjermane në të shkruar dhe në të folur
 • Të ketë afinitet për sigurimin e cilësisë në të folur dhe në të shkruar në gjuhën gjermane
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Aftësi për punë ekipore
 • Entuziast për të punuar me klient

Kërkesat:

 • Aftësi të mira komunikuese
 • Empati
 • Fleksibilitet dhe gatishmëri për përgjegjësi të reja
 • Gatishmëri për tu zhvilluar dhe ngritur në karrierë
 • Dëshirë dhe gatishmëri për trajnime brenda dhe jashtë vendit

Çfarë ofrojmë?

 • Stabilitet kontraktual në respektim të plotë të ligjit të punës
 • Pagë të lartë dhe të rregullt
 • Zhvillim i stafit nëpërmjet trajnimeve brenda dhe jashtë vendit
 • Sigurim shëndetësor
 • Ambient modern dhe të sigurt të punës
 • Shujtë ditore, kafe, çaj dhe ujë pa kufi

Dërgoni CV-në, letrën motivuese, diplomën dhe çfarëdo çertifikate tjetër relevante në: hr@evrotarget.com

Titulli i email-it tuaj duhet të përmbajë emrin e pozitës “Call Agent"

Ose përmes linkut në vijim:

https://www.evrotarget.com/jobs/call-agent/

TAGS: EvroTargetPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2439
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC