Shell Kosovo

Menaxher në pikën e shitjes

	 	 

K O N K U R S

Menaxher në pikën e shitjes

Lokacioni : DRENAS

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E PUNËS:

 • Menaxhon të gjitha punët në pikën shitëse, menaxhon me stafin dhe ka kujdes maksimal për mbarëvajtje të punëve;
 • Ruajtja dhe rritja e shitjeve të produkteve të kompanisë;
 • Arritja e synimeve dhe qëllimeve të vendosura në pikën shitëse;
 • Krijimi , mbartja dhe zgjerimi i bazës së klientëve ,
 • Përmirsimi i nevojave të klientëve ekzistues , caktimi i caqeve të shitjes;
 • Rekrutimi dhe trajnimi i stafit të shitjes;
 • Zhvillimi i strategjive të shitjes dhe përcaktimi i objektivave;
 • Monitorimi i performancës së puntorëve në pikë, dhe motivimi i tyre për të arritur objektivat;
 • Hartimi, raportimi dhe analizimi i shifrave të shitjeve ,
 • Mbledhja e reagimeve të konsumatorëve dhe hulimtimi i tregut;
 • Raportimi tek menaxheri i lartë;
 • Mbajtja e përditshme me produktet dhe konkurrentët;

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • Shkathtësitë të shkëlqyera në shitje dhe negociata;
 • Kuptim i mire i të bërit biznes;
 • Aftësia për të motivuar dhe udhëhequr një ekip;
 • Iniciativa dhe entuziazmi;
 • Komunikimi i shkëlqyeshëm dhe “ Aftësi njerzore”;
 • Aftësi të mira , planifikimi dhe organizimi;
 • Aftësia për punuar me qetësi nën presion;
 • Shkathtësi të mira informatike, buxhetore dhe raportuese;
 • Shkollimi i lartë për ekonomi, marketing, menaxhment, grada bacholer, përparsi me master;
 • Njohja shumë e mire e punës në kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
 • Patent shofer kategoria – B;
 • Përvoja punë në menaxhim, minimumi 3 vjeqare;

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR :

CV- në tuaj me foto përmes e-mail, adresës: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI

Informata shtesë prej orës 8:00 – 17:00 , Tel : +38649940014

TAGS:  Shell KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2023
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC