Shell Kosovo

Arkatar/e (3 vende)

	 	 

K O N K U R S

PUNONJËS PËR SHITJE (ARKATAR/E) NË MARKET

TRE (3) VENDE PUNE

Lokacioni i vendit të punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përshpejton klientët dhe përcakton se çfarë dëshiron apo ka nevojë çdo klient;
  • Rekomandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve;
  • Shpjegon përdorimin dhe përfitimin e mallrave tek konsumatorët;
  • Përgjigjet pyetjeve të klientëve;
  • Tregon se si funksionojnë artikujt, nëse kërkohet;
  • Llogaritë blerjet totale të klientëve dhe pranon pagesën;
  • Duhet te dijë për shitjet dhe promovimet aktuale, politikat për pagesat, shkëmbimet dhe praktikat e sigurisë;
  • Bën raporte për punën gjatë orarit të punës;
  • Raporton te mbiqkyrësi.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Puna në market bëhet në grup. Grupi duhet të jetë prej 3 vetash. Ky grup duhet të ketë lidhshmëri familjare, për arsye besueshmërie në punë.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresës: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00 – 17:00 në tel. +386 49 940 014

TAGS:  Shell KosovaPrishtine, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2280
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC