Dino Company

Praktikant/e Financier/e

	 	 

DINO Shpk me seli ne Lipjan shpall konkurs për Praktikant Financier/e

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Evidentimi,regjistrimi dhe ekzekutimi i të gjitha blerjeve,
  • Evidentimi,regjsitrimi dhe ezekutimi i të gjitha shitjeve,
  • Kërkimi dhe pranimi i faturave nga furnitoret
  • Arkëtimi i pagesave

KUALIFIKIMET:

  • Diplomë universitare në ekonomi, administratë publike, financa publike, kontabilitet apo të ngjashme;
  • Aftësi organizative, analitike dhe menaxhuese;
  • Njohja e punës me kompjuterë, excel
  • Të jetë Teknikë i Certifikuar i Licencuar
  • Njohja e programeve financiare është përparësi;

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

Shikime 3677
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC