1
PREMIUM

Asistent i Shitjeve, Online Customer Service, Marketing Assistant, Depoist, E-commerce Assistant, Mirëmbajtëse, Asistent i Punëve në Depo.

Ruaj
Maxx group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Maxx Group hap konkurs për pozitat:

  • Asistent i Shitjeve (Prishtina Mall, Albi Mall & Royal Mall) dhe
  • Online Customer service
  • Marketing assistant
  • Depoist
  • Ecommerce assistant
  • Mirembajtese
  • Asistent i punëve në depo.

Nëse jeni të interesuar për ndonjërën nga këto pozita dhe dëshironi të bashkëngjiteni me ekipin tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në hr@maxx-group.com me subject pozitën për të cilën aplikoni.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 06/02/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet