Magic ICE

Vende të lira të punës (4)

	 	 

MAGIC ICE, LIPJAN, HAP KONKURS PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS:

 • OPERATOR NE PASTER, PREGATITJE TE MASAVE dhe CIP

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbikqyrë dhe punon me  pasterizatorin dhe pjeset e tij përbërëse,
 • Bënë pregaditjen e masave sipas kerkeses dhe procedurave,
 • Bënë pastrimin e paisjeve me CIP sipas procedurave dhe udhezimeve,
 • Mirëmban paisjet dhe pastërtinë,
 • Të bashkëpunojë me stafin,
 • Të zbatojë rregullat e  punës,
 • Përgjigjet për mirëmbajtjen  pajisjeve dhe aparaturave të punës.

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Të ketë të mbaruar shkollen e Mesme
 • Të njohë dhe të përdorë pajisjet, për të kryer punët e sipërpërmendura.
 • Të jetë i shkathët dhe komunikativ
 • Mosha mbi e preferuar 30 e me shume  vjeqar
 • e preferuar gjuha Angleze
 • Të njoh punën në MS Officce (Word, Excel etj.)

DOKUMENTACIONI PËR APLIKIM

 • Cv (Curriculum Vitae)
 • Përvoja e punës/Referenca

KIMIST / E 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Analiza kimike e fizike te qumeshtit dhe produkteve te tij
 • Analiza kimike e fizike te qumeshtit dhe produkteve te tij per projekte që zhvillohen
 • Analiza kimike e fizike të ujit.
 • Të krijojë regjistrin e rezultateve dhe të hedhjes së të dhënave të rezultateve të analizave të kryera
 • Të bashkëpunojë me stafin
 • Të krijojë bazën e të dhënave laboratorike
 • Të zbatojë rregullat e  laboratorit
 • Përgjigjet për mirëmbajtjen e laboratorit, pajisjeve, aparaturave dhe kimikateve

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Të ketë mbaruar Fakultetin e Shkencave Matemeatikor- Natyrore, dega Kimi Inxhinierike/ Kimi e Përgjithëshme që plotëson kërkesat e këtij pozicioni
  Të njohë dhe të përdorë pajisjet, aparaturat dhe reagentët për të kryer analizat e sipërpërmendura.
 • Të njohë metodat kimike, standartet, të kryejë analizat, të jetë i aftë të bëjë interpretimin e analizave të përfituara dhe të formulojë rekomandimet për qëllimin për të cilën analizat kryhen.
 • Të njoh punën në MS Officce (Word, Excel etj.)
 • Te njoh gjuhen Angleze ne te folur dhe shkruar mire

DOKUMENTACIONI PËR APLIKIM

 • Cv (Curriculum Vitae)
 • Diplomë
 • Tituj / Grada Shkencore
 • Përvoja e punës/Referenca

MIREMBAJTËS TË MAKINAVE

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbikqyrë dhe mirëmban dhe rregullon makinat e prodhimit, në prodhim dhe fabrikë.
 • Mbikqyrë paisjet e punës
 • Kontrollon dhe mban evidence për kohen e servisimeve
 • Mban evidence të prishjeve dhe rregullimin e makinave/paisjeve.
 • Bënë lëshimin e paisjeve në punë dhe e kontrollon gjatë punës.
 • Të bashkëpunojë me stafin
 • Të zbatojë rregullat e  punës
 • Përgjigjet për makinat dhe paisjet në prodhim

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Të ketë të mbaruar shkollen e Mesme te Makinerise / Fakultetin e Makinerise/ose pervoje pune
 • Të njohë makinat prodhuese dhe mënyrën e punës
 • Të jetë i shkathët dhe komunikativ
 • Te njoh gjuhen Amgleze ne te folur dhe shkruar mire.

DOKUMENTACIONI PËR APLIKIM

 • Cv (Curriculum Vitae)
 • Diplomë
 • Tituj / Grada Shkencore
 • Përvoja e punës/Referenca

SIGURIM DHE OPERATOR NË NDËRRIMIN E NATËS

Orari:

 • nga ora 16:00 deri në ora 8:00,
 • një dite pune dhe një ditë pushim.

APLIKIMET MUND TË DËRGOHEN NË ADRESËN ELEKTRONIKE OSE FIZIKISHT  NE:

"MAGIC ICE "Joint Stock Company

Adresa :Zona Industriale pa Numer, Lipjan

E-mail: info@magicice.net

Tel:049/125605 ose prej ores 9.00 deri 17.00
Aplikimi është i hapur deri më datën 15/08/2019.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

TAGS:  Magic ICELipjanKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 7094
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC