Shell Kosovo

Menaxher në pikën e shitjes

	 	 

KONKURS

MENAXHER NË PIKËN E SHITJES

LOKACIONI: FERIZAJ

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E PUNËS:

 • MENAXHON TË GJITHA PUNËT NË PIKËN SHITËSE, MENAXHON ME STAFIN DHE KUJDES MAKSIMAL PËR MBARËVAJTJE TË PUNËVE,
 • RUAJTJA DHE RRITJA E SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË KOMPANISË,
 • ARRITJA E SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE TË VENDOSURA PËR PIKËN SHITËSE,
 • KRIJIMI, MBAJTJA DHE ZGJERIMI I BAZËS SË KLIENTËVE,
 • PËRMIRËSIMI I NEVOJAVE TË KLIENTËVE EKZISTUES, CAKTIMI I CAQEVE TË SHITJES,
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES,
 • ZHVILLIMI I STRATEGJIVE TË SHITJES DHE PËRCAKTIMI I OBJEKTIVAVE,
 • MONITORIMI I PERFORMANCËS SË PUNONJËSVE NË PIKË, DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT,
 • HARTIMI, RAPORTIMI DHE ANALIZIMI I SHIFRAVE TË SHITJEVE,
 • MBLEDHJA E REAGIMEVE TË KONSUMATORËVE DHE HULUMTIMI I TREGUT,
 • RAPORTIMI TEK MENAXHERËT E LARTË,
 • MBAJTJA E PËRDITSHME ME PRODUKTET DHE KONKURRENTËT.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • SHKATHTËSITË E SHKËLQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • KUPTIM I MIRË I TË BËRIT BIZNES,
 • AFTËSIA PËR TË MOTIVUAR DHE UDHËHEQUR NJË EKIP,
 • INICIATIVA DHE ENTUZIAZMI,
 • KOMUNIKIMI I SHKËLQYESHËM DHE ‘AFTËSI NJERËZORE’,
 • AFTËSI TË MIRA PLANIFIKIMI DHE ORGANIZIMI,
 • AFTËSIA PËR TË PUNUAR ME QETËSI NËN PRESION,
 • SHKATHTËSI TË MIRA INFORMATIKE, BUXHETORE DHE RAPORTUESE,
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR EKONOMI, MARKETING, MENAXHMENT, GRADA BACHELOR, PËRPARËSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARESI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA – B,
 • PËRVOJË PUNE ME MENAXHIM, MINIMUM 3 VJECARE

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00 – 17.00 NË TEL: +386 49 940 014

TAGS:  Shell Kosova, FerizajKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1770
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC