Universiteti i Prishtinës
Bashkëpunëtor të jashtëm (384 vende)
Shpërndaje
	 	 

Universiteti i Prishtines “Hasan Prishtina”, bazuar ne vendimin e Senatit, te dates 09.07.2019, shpall

K O N K U R S

Per angazhim te bashkepunetoreve te jashtem per ligjerata dhe ushtrime ne haze te nevojave te njesive akademike te UP “Hasan Prishtina” per vitin akadedmik 2019/2020

KLIKO KETU PER TE PARE KONKURSIN E PLOTE!

TAGS: Universiteti i PrishtinesPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 6729
Kategoria Edukim
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC