Venus Hotel

Kamarier/e, Recepsioniste, Mirembajtes/e

	 	 

Pozitat: 

Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • T'i mirëpres mysafirët
 • T'i informoj mysafirët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës.
 • Të merr porosinë si dhe të servoj ushqimin dhe pijet e kërkuara.
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre.
 • Të kryej detyrat që i caktohen.

Aftësitë:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative.
 • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese.
 • I/e motivuar për punë.
 • Përvojë pune.

Te gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com.

Pozita : Recepsioniste

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat.
 • Bashkëpunon me stafin duke përfshirë edhe mirëmbajtjen.
 • Menaxhonërezervimet e dhomave.
 • Monitoron vizitorët në hotel.
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit.

Kriteret:

 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional.
 • Diploma e shkollës së mesme, diploma universitare përparësi.
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës.
 • Njohuri të punës me softuerëve përkatës kompjuterik të përfshirë MS Office dhe sistemet e rezervimit dhe pagesave.
 • Aftësitë administrative.

Te gjithë të interesuarat për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com.

Pozita : Mirëmbajtës/e 

 • Te kete aftesi te mira organizative
 • Te jete energjik dhe punëtor
 • Te kete aftesi te punes ne ekip
 • Te kete pervoje adekuate pune

Te gjithë të interesuarit për këtë pozitë duhet të dërgojnë CV-në dhe një fotografi të tyre në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com.

TAGS: Venus Hotel, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2810
Kategoria Mikpritje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC