SIGKOS

Zyrtar Financiar

	 	 

Kompania e sigurimeve Sigkos Sh.a. Prishtinë

K O N K U R S

Për një vend te lire të punës

Titulli i punës (postit): Zyrtar Financiar

Periudha kohore: Ne afat te caktuar me mundësi te vazhdimit

Niveli pagës: Sipas marrëveshjes

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Kontabilizimi dhe rishikimi i transaksioneve ditore
 • Përgaditja e Bilancit Vertetues
 • Barazimi i llogarive bankare
 • Përgaditja e deklaratave tatimore  
 • Regjistrimi i dhe barazimi i Llogarive te Arketueshmeve dhe Pagueshmeve
 • Ofrimi i mbeshtetjes gjate përgaditjes së raporteve per Institucionet Relevante

Kriteret e kërkuara:

 • Përgatitje universitare – diplome (ekonomik ose te ngjashëm).
 • Se paku 1 vit pervoje pune si Zyrtar Financiar ose Kontabilist i Larte.
 • Njohja e gjuhës angleze do ketë përparësi.
 •  Njohje dhe shkathtësi në përdorimin e programeve në “Microsoft  Office” .
 • Njohuri te mira te aplikacioneve te kontabilitetit.
 • Fleksibilitet dhe aftësi të punes në presion si dhe në afat të kufizuar kohor.
 • Aftësi të mira komunikimi dhe vetiniciativë.
 • Certifikime ne SCAAK ose organizata tjera profesionle shume e deshirueshme.

 Kandidatet/et e interesuar dokumentacionin e kompletuar së bashku me CV –në me një fotografi, diplomën, referenca nga punëdhënësit, një letër motivuese për arsyen e aplikimit tuaj dhe dokumentet tjera relevante duhet t’i dorëzojnë në zyrat qendrore të Kompanisë në adresë: Rr: Sylejman Vokshi Pallati i kuq Hyrja B nr. 1 ose në email adresën: info@sigkos.com.

Konkursi është i hapur deri më datë 25.07.2019

Vetëm kandidatet në përzgjedhje të ngushtë do të ftohen në intervistë.

Dokumentacioni nuk kthehet.

TAGS: SigKosPrishtine, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko PuneMenaxhment

Shikime 2415
Kategoria Financa
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC