IP-Kos

Operator i shitjes

	 	 

IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:

  • Operator i shitjes

Në këtë lokacion:Viti

Përshkrimi i pozitës: 
Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbarëvajtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.
Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën operator i shitjes:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm, 
shorturl.at/atvL4
Konkursi është i hapur  deri më dt. 28.07.2019

TAGS: IP-KosKosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1340
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Viti
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC