BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Fashion, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdojnë rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Fashion kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

IT

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Administrimin e rrjetave teknologjike dhe i sistemeve,
  • Administrimi i sistemeve operative
  • Punë tjera, për të cilat punë ka përgatitje përkatëse profesionale apo aftësi të fituara në punë dhe në bazë të përvojës së punës të gjertanishme për të cilat e urdhëron Punëdhënësi

Kualifikimet:

  • Shkollimi dhe certifikimi ne lëmi relevante i preferueshëm,
  • Njohje shumë të mira ne Microsoft dhe Lenux,
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
  • Njohja e gjuhës angleze, preferohet edhe njohja e gjuhes serbo/kroate,
  • Të jetë energjik, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

TAGS:  Albi FashionPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3064
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC