Shoqata e Industrisë së Qumështit të Kosovës

Drejtor/e ekzekutiv/e

	 	 

Shoqata e Industrisë së Qumështoreve të Kosovës – SHIQK shpall:

KONKURS

Për plotësim në vendin e punës:

Pozita – Drejtor/e ekzekutiv

Kualifikimet minimale, përvoja e punës dhe aftësitë pofesionale:

  • Diplomë Universitare, preferohet drejtimi Agroekonomi, Teknologji Ushqimore, Ekonomi, Juridik apo të ngjajshme;
  • Preferohet përvojë në hartimin e projekteve për donatorë të ndryshëm;
  • Aftësi në përdorimin e kompjuterit,veçanërisht programet MS Word dhe Excel;
  • Njohja (zotërim) të gjuhës angleze.

Kandidatët e interesuar duhet të paraqesin një biografi profesionale (CV) në formatin e EU:

https://bit.ly/30rL6pR dhe një letër motivuese. Dokumentet duhet të dërgohen në e-mail shqk.kdpa.ks@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listë të ngushtë, do të kontaktohen

Data e fundit për pranimin e aplikacioneve është  19.07.2019.

TAGS: SHIQKPrishtine, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko PuneMenaxhment

Shikime 1800
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC