BPA TEC
System Administrator (1 pozitë)
Shpërndaje
	 	 

BPA TEC me qëllim të zgjerimit të projekteve dhe kapaciteteve të saja hap konkurs për:

System Administrator (1 pozitë)

Aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara:

  • Njohuri në Microsoft Windows Server;
  • Njohuri në administrimin e Microsoft Active Directory;
  • Njohuri në sisteme të tjera të infrastruktures ICT (DNS, DHCP, Proxy Server, File Server, Terminal Servers, etj);
  • Nohuri në teknologjinë e virtualizimit Hyper-V;
  • Njohuri në HP Servers dhe HP Storage;
  • Njohuri në Sistemet Enterprise Backup/Archive (teknologjitë, terminologjia, politikat etj);
  • Njohuri në Rrjeta (VLANs, VPNs, Firewalls, etj);
  • Prefereohet jo më pak se dy vjet eksperiencë;
  • Përparësi kanë kandidatët me CCNA.

Si të aplikoni:

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike: contact@bpatec.com, me titull në subject: System Administrator.

Aplikimi është i hapur nga data 10.07.2019 deri më 24.07.2019.

Vetëm kandidatet e listës së ngushtë do të ftohen në intervistë!

TAGS: BPATECPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1177
Kategoria Informatikë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC