1
PREMIUM PLUS

Vende të Lira Pune

Ruaj
Derand Hotel
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Nëse dëshironi të realizoni ëndrrën tuaj, ku mund të i tregoni aftësitë dhe shkathtësitë e juaja personale, të
punoni në një ambient të ngrohtë dhe dinamik, atëherë tani është rasti i juaj. Në qendër të Prishtinës, lagjen
Lakrishte, Rr. Tirana, aplikoni në DERAND Hotel.
Me qëllim të plotësimit të vendeve të lira të punës, DERAND Hotel kërkon staf të kualifikuar dhe profesional
për pozita të caktuara. Ajo çka kërkojmë ne është të jeni të përgatitur profesionalisht, të keni paraqitje
miqësore, të njihni kërkesat e hotelerisë, të jeni të përgatitur për sfidat e gastronomisë, të keni entuziazëm,
profesionalizëm dhe të silleni me respekt.
Ne ofrojmë punësim me kontratë afatgjate, ambient komod dhe të rehatshëm si dhe pagë joshëse.
Pozitat vijuese për të cilat mund të aplikoni janë:

  • Punëtor i sigurimit;
  • Axhustator
  • Kontabiliste dhe Zyrtare e Administratës

Për të parë detyrat, përgjegjësitë dhe kualifikimin e kërkuar për secilën pozitë, ju lutem klikoni KËTU.
Për të aplikuar në njërën nga pozitat e lira, ju lutem dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera përcjellëse,
duke e përmendur në “Subject” pozitën për të cilën aplikoni. Aplikimi të dërgohet në këtë e-mail:
a.vranica@derandhotel.com.
Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin
përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë.
Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet