Shell Kosovo

Inxhinier i Makinerisë

	 	 

KONKURS

INXHINIER I MAKINERISË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS;
 • PËRKUJDESET PËR MAKINERINË E RËNDË NË BAZËN E DERIVATEVE;
 • PËRKUJDESET PËR TRANSPORTIN E DERIVATEVE;
 • PËRKUJDESET PËR DEFEKTET E MAKINERISË SË RËNDË;
 • KONTROLLON DHE TESTON MAKINERINË E RËNDË (KAMIONAT, AUTOCISTERNAT DHE AUTOBOTAT);
 • RAPORTON PËR PRISHJET EVENTUALE TË MAKINERISË SË RËNDË TEK PËRGJEGJËSI.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • AFTËSI TË MIRA KOMUNIKUESE DHE ORGANIZATIVE;
 • AFTËSI PËR TË PUNUAR NË GRUP;
 • AFTËSI PËR TË PUNUAR NËN PRESIONIN E KOHËS;
 • SHKOLLIMI I LARTË INXHINIER I DIPLOMUAR I MAKINERISË;
 • NJOHJA E PUNËS ME KOMPJUTER;
 • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 3 VJEÇARE;
 • PATENT SHOFER, KATEGORIA B.

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00 – 17.00, NË TEL.: +38649940014

TAGS:  Shell KosovaFerizajKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1772
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC