1
PREMIUM

Agjentë të Shitjes

Ruaj
Marketi2023
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE: 

AGJENTË TË SHITJES

LOKACIONI: 

Albi Mall, Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë 

  1. Angazhimi me klientët potencialë në shtandet e MARKETIT 2023, duke shfaqur produktet/shërbimet e kompanive përkatëse.
  2. Qasje dhe biseda me vizitorët e pranishëm, për të krijuar një përvojë pozitive dhe tërheqëse.
  3. Të përgjigjen pyetjet e klientëve dhe të informohen rreth çmimeve, veçorive dhe përfitimeve.
  4. Përdorimi i teknikave bindëse të shitjes për të nxitur blerje dhe për të arritur objektivat individuale dhe ekipore.

Kualifikimet:

  1. Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale.
  2. Aftësi për të punuar mirë në ekip dhe në mënyrë të pavarur.
  3. Qasje entuziaste dhe pozitive me një fokus të përqendruar te klienti.
  4. Aftësi të forta organizative dhe vëmendje ndaj detajeve.
  5. Përvoja e mëparshme në një panair ose ngjarje të ngjashme është një plus.

Orari:

Kjo është një pozitë part time/ full time me fleksibilitet të nevojshëm për të përshtatur orarin e MARKETIT 2023, (10:00-22:00). MARKETI 2023 do të mbahet në Prishtinë, në qendrën tregtare Albi Mall, më 23 dhe 24 dhjetor.

Si të aplikoni:

Nëse jeni të gatshëm të përballeni me të qenit Agjent Shitjesh në MARKETIN 2023, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në info@think-b.net deri më 12 dhjetor 2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet