1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Boost Kosovo 

Pozita: QA ( Menaxher në fushën e Call Center)

Lokacioni: Rahovec

Roli juaj do të përfshijë menaxhimin e një ekipi të specializuar të punonjësve të Call Center-it, duke siguruar cilësi të lartë të shërbimit për target grupin në zonën specifike. Sigurimi i cilësisë së shërbimit është thelbësor për suksesin tonë në sektorin e Call Center-it. Si Menaxher i Cilësisë (QA) në këtë fushë, detyrat dhe përgjegjësitë do të jenë të përqendruara në garantimin e përputhjes së shërbimit me standardet dhe kërkesat e kompanisë.

Orari: 15:45 - 12:00 

Një nga avantazhet e kësaj pozite është mundësia për të ofruar transportin nëpërmjet një marrëveshjeje me kandidatin e përzgjedhur. 

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV tuaj përmes emailit info@boostatm.com

Nëse ka ndonjë informacion ose detaje të tjera që nuk janë përmendur këtu, ne jemi të hapur për t’i diskutuar gjatë procesit të intervistës. 

Kategoria Menaxhment
Skadon 04/01/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet