1
PREMIUM

Teknik i Elektrikës

Ruaj
Arcom International
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

P

SHPALLJE PËR PUNË

Pozita: Teknik i Elektrikes (1)                                                                      

Paga Bruto: 735 €uro

Lokacioni: Camp Bondsteel, Ferizaj

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Monitoron konsumin ditor në nënstacione dhe kryen procedurat e inspektimit.
 • Kryen mirëmbajtjen e pajisjeve elektrike dhe zëvendëson pjesët e dëmtuara.
 • Bashkëpunon me ekipet për ndërhyrjet më të komplikuara, varesisht natyrës së ndërhyrjes.
 • Përshtatet me rregullat dhe kufizimet e vendit të punës dhe bashkëpunon me kolegët.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë të shkollës së mesme në fushën e instalimeve elektrike.
 • Përvojë pune në instalime elektrike industriale dhe njohuri të matjeve me pajisje për tensionin dhe rrymën elektrike.
 • Aftësi të mira komunikuese dhe gatishmëri për të punuar në ekip.
 • Patentë shoferi (Kategoria B).

Ofrohet:

 • Kushte tërheqëse të punës me mundësi për zhvillim personal dhe profesional.
 • Ambient stimulues dhe inkurajues për zhvillim të karrierës.
 • Kompensim konkurrues dhe benefite të përshtatshme sipas aftësive dhe përvojës së kandidatit.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Udhëtimi dhe ushqimi i mbuluar nga kompania.
 • Kontratë afatgjatë.

Aplikimi:

Ju lutemi dërgoni CV në adresën info@arcom-international.com duke specifikuar pozitën në subjekt.

Website: www.ndrekaj.al | www.arcom-international.com

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet