1
PREMIUM

Kryeteknik në Fushën e Instalimeve Elektrike Industriale

Ruaj
Arcom International
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE PËR PUNË

Pozita: Kryeteknik në Fushën e Instalimeve Elektrike Industriale (1)

Paga Bruto: 1,150 €uro

Lokacioni: Camp Bondsteel, Ferizaj

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore:

 • Zbatimi i mirëmbajtjes së paisjeve elektrike në nivelet e tensionit -1kV dhe 10(20) kV.
 • Organizimi dhe udhëheqja e ekipit të teknikëve për mirembajtjen.
 • Sigurimi i zbatimit të rregullave të sigurisë.
 • Raportimi i përditshëm dhe periodik te menaxherit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë e shkollës së mesme në fushën e instalimeve elektrike.
 • Përvojë në fushën e energjetikës (10-20 kV).
 • Aftësi të shquara komunikuese dhe menaxheriale.
 • Njohuri të thella në mirëmbajtjen e paisjeve elektrike.
 • Përshtatje me rregullat dhe kufizimet e vendit të punës.
 • Patentë shoferi (Kategoria B).

Ofrohen:

 • Kushte tërheqëse të punës dhe mundësi për zhvillim personal dhe profesional.
 • Ambient stimulues për zhvillim të karrierës.
 • Kompensim konkurrues dhe benefite të përshtatshme sipas aftësive dhe përvojës së kandidatit.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Udhëtimi dhe ushqimi i mbuluar nga kompania.
 • Kontratë afatgjatë.

Aplikimi: Ju lutemi dërgoni CV në adresën info@arcom-international.com duke specifikuar pozitën në subjekt.

Website: www.ndrekaj.al | www.arcom-international.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet