1
PREMIUM

Zyrtare për Mbështetje të Klientit

Ruaj
exCoins.me
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli i pozicionit: Zyrtare për mbështetje të klientit

Përgjegjësitë e punës:

 1. Asistim i arkëtarit kryesor: Të ofroni mbështetje efikase dhe të saktë për klientët në trajtimin e transaksioneve në platformën tonë për këmbimin e kriptove.
 2. Mbështetje për ATM nëpërmjet telefonatave: Të ndihmoni klientët me pyetjet e tyre në lidhje me ATM-të, zgjidhjen e problemeve dhe të jepni udhëzime për përdorimin e shërbimeve tona.
 3. Menaxhimi i emaileve: Monitorimi dhe përgjigje e shpejt e emaileve, duke adresuar pyetjet, shqetësimet e klientëve dhe duke ofruar informacionin e nevojshëm.
 4. Menaxhimi i mesazheve në mediat sociale.
 5. Zgjidhja e problemeve: Identifikimi dhe zgjidhja në mënyrë proaktive çështjet e klientëve, duke punuar në bashkëpunim me ekipet e tjera për të ofruar zgjidhje efektive.
 6. Dokumentacioni: Te mbani shënime të detajuara të ndërveprimeve me klientët, reagimet dhe çështjet e përbashkëta, duke kontribuar në përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimeve.
 7. Pajtueshmëria: Siguroni respektimin e rregulloreve përkatëse dhe politikave të kompanisë në të gjitha ndërveprimet dhe transaksionet me klientët.

Kualifikimet:

 • Aftësi të forta komunikuese.
 • Njohje me teknologjinë e kriptomonedhës dhe blockchain do të konsiderohet përparësi.
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Përvoja e mëparshme në mbështetjen e klientit ose rolet e arkëtarit.
 • Aftësi për të kryer shumë detyra dhe për të dhënë përparësi në mënyrë efektive.
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe vëmendje ndaj detajeve.

Konkursi mbeter i hapur deri me daten 15 dhjetor 2023.

Ju lutem dergoni CV-ne tuaj permes butonit 'Apliko Këtu' ose ne info@excoins.me

Vetëm kandidatët që përmbushin kërkesat e lartëpërmendura apo CV e të cilëve konsiderohen më të përshtatshme do të kontaktohen për fazën tjetër! 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet