1
PREMIUM

Zyrtar/e për Kujdes të Klientit (Milloshevë)

Ruaj
Ciao Berto
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, eshte duke kerkuar kandidat te interesuar per poziten e hapur te punes Zyrtar/e për kujdes të klientit.Nese jeni kandidat i interesuar per aftesim ne karrier, dhe për punë ne ambient dinamik te punes, ju ftojme te aplikoni.       

Lokacioni:                     Milloshevë, Obiliq  
Paga:                             E pa përcaktuar
Data e fundit:               31.12.2023
Pozita:                           Zyrtar/e për kujdes të klientit.                       
Orari:                              I plote
Aplikimi:                        Dergoni CV dhe dokumentet percjellese ne:  hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:                                                                                                                      

 • Komunikimi me klientët përmes kanaleve të ndryshme,
 • Pranimi i thirrjeve dhe shkrimeve nga klientet
 • Mbajtja e një qëndrimi pozitiv dhe profesional ndaj klientëve në çdo kohë.
 • Përgjigjja e menjëherëshme e pyetjeve të klientëve,
 • Kuptimi dhe zgjidhja e ankesave të klientëve.
 • Njohja e produkteve tona brenda dhe jashtë në mënyrë që të mund t'u përgjigjeni pyetjeve.
 • Përpunimi i porosive, formularëve, dhe kërkesave te ndryshme.
 • Mbajtja e shënimeve të komunikimeve, komenteve dhe ankesave me klientët.
 • Komunikimi dhe koordinimi me kolegët sipas nevojës.
 • Ofrimi i komenteve mbi efikasitetin e procesit të shërbimit ndaj klientit.
 • Sigurimi i kënaqësinë se klientit dhe ofrimi i mbështetjes profesionale për klientët.
 • Ndërtimi i marrëdhënieve të qëndrueshme dhe te besueshme me klientët përmes komunikimit
 • Percjellja deri ne fund e kerkesave te klienteve
 • Ofrimi i informacionit të saktë, të vlefshëm dhe të plotë duke përdorur metodat/mjetet e duhura

Kualifi­kimet:

 • Preferohet pervoje pune e ngjajshme paraprake se paku 2+ vite
 • Diplome universiteti
 • Njohja shume e mire e gjuhes angleze, preferohet njohja e gjuhes serbo-kroate
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese
 • Njohje te mire te programeve bazike kompjuterike

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në: hr@ciao-berto.com

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

 

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet