1

Asistent/e Dentar/e

Ruaj
A - Dent
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ordinanca stomatologjike "A-Dent" është një qendër e specializuar në shërbime stomatologjike, duke ofruar kujdes të shkëlqyeshëm të shëndetit oral për një periudhë të gjatë. Me një angazhim ndaj cilësisë dhe përdorimit të teknologjisë së fundit, ne kemi zhvilluar një reputacion të qëndrueshëm në sigurimin e kujdesit të pacientit.

Përveç shërbimeve stomatologjike kualitative, ne gjithashtu ofrojmë shërbime estetike për të përmirësuar pamjen dhe vetëbesimin e pacientëve tanë. Për të përshpejtuar dhe përmirësuar shërbimet tona, jemi në kërkim të një Asistenti/e Dentarë të përkushtuar që do të bashkëpunojë ngushtë me stomatologun tonë dhe të sigurojë një përvojë të mire për pacientët tanë.

Kërkesat për kandidatët janë si vijon:

  • Preferohet përvojë pune në fushën e stomatologjisë.
  • Aftësi të mira organizative dhe komunikative
  • Njohuri të mira të procedurave stomatologjike dhe pajisjeve të specializuara
  • Diplomë në Infermieri ose Stomatologji.
  • Licencë pune në drejtimin perkates.

Ne ofrojmë kushte të favorshme për pune, duke përfshirë një vend të mirë pune me mjedise të përshtatshme, pagë tërheqëse dhe kontrata të përshtatshme me ligjet e Kosovës.

 Për kandidatët e interesuar, ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit aasllani.a@gmail.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 044-374-944 në afatin deri më [30.12.2023]. Faleminderit për interesimin tuaj për të bashkëpunuar me Ordinancën tonë stomatologjike "A-Dent".

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet