1

Teknik Instalues për Pajisje GPS

Ruaj
Intelligent Global Positioning System
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Intelligent Global Positioning System (IGPS) hap konkurs për plotësimin e pozites për:

  • Teknik Instalues për Pajisje GPS

Detyrat përfshijnë:

  • Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve të GPS 
  • Testimi i pajisjeve për të siguruar funksionalitetin e tyre
  • Ofrimi i udhëzimeve për përdorimin e GPS

Nëse jeni të interesuar për këtë pozitë dhe keni përvojen e nevojshme, mund të aplikoni përmes emailit info@igps.al

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet