1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Roje i Transportit të Parave të Gatshme

Vendndodhja:

 • Prishtinë

Rreth nesh:

 • Besa Security është kompania më e madhe e sigurisë, e themeluar në vitin 2003, e njohur për përkushtimin e saj ndaj përsosmërisë dhe inovacionit në ofrimin e zgjidhjeve të nivelit të lartë të sigurisë.

Përgjegjësitë:

 • Transportoni në mënyrë të sigurt mallra me vlerë, duke përfshirë para dhe asete të tjera, drejt dhe nga vende të ndryshme.
 • Siguroni pajtueshmërinë me të gjitha procedurat e sigurisë dhe sigurisë gjatë trajtimit të parave dhe tranzitit.
 • Mbani një nivel të lartë vigjilence dhe vigjilence për të parandaluar kërcënimet e mundshme të sigurisë.
 • Bashkëpunoni me anëtarët e ekipit për të ekzekutuar operacione tranziti efikase dhe të sigurta.
 • Plotësoni raporte të detajuara për çdo operacion tranziti, duke dokumentuar çdo incident apo parregullsi.
 • Kryeni inspektime rutinë dhe kontrolle të mirëmbajtjes në automjetet dhe pajisjet TPG-se.
 • Respektoni të gjitha kërkesat rregullatore dhe politikat e kompanisë në lidhje me trajtimin e parave të gatshme dhe procedurat e tranzitit.

Kualifikimet:

 • Perparësi përvoja në TPG ose në një fushë të ngjashme.
 • Posedimi i patentë shoferit të vlefshëm.
 • Njohuri të shkëlqyera të protokolleve dhe procedurave të sigurisë.
 • Përshtatshmëri e fortë fizike dhe aftësi për të trajtuar situata potencialisht sfiduese
 • Aftësi për të punuar me orar fleksibël, duke përfshirë fundjavat dhe festat zyrtare.
 • Komunikimi efektiv dhe aftësitë ndërpersonale.
 • Niveli i lartë i integritetit dhe besueshmërisë.

Cfare ne ofrojme:

 • Paga konkurruese dhe bonuse të bazuara në performancë.
 • Mundësi për të punuar me teknologjinë më të fundit të sigurisë.
 • Një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues.
 • Mundësi rritjeje dhe zhvillimi profesional.
 • Bërja e ndryshimit duke kontribuar për një komunitet më të sigurt.

Si të aplikoni:

 • Nëse jeni gati të kontribuoni në misionin tonë të përsosmërisë së sigurisë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese që shpjegon pse jeni i përshtatshëm për këtë rol në hr@besasecurity.com.

Telefoni kontaktues: 049/964-618

Kategoria Sigurim
Skadon 28/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet